Hva med en sammenleggbar RIB?

Alle vet at en RIB er en kjempemorsom båt, men fram til nå har de ikke vært særlig enkle å få inn i bagasjerommet på bilen. En vanlig RIB tar stor plass og må fraktes på henger. MEN: Hva med en sammenleggbar RIB? På årets Sjøen for Alle presenterer vi for første gang Foldable-RIB, en sammenleggbar RIB.

 

Foldable RIB (F-RIB) er en sammenleggbar RIB produsert i PVC og med glassfiberskrog.
Det sterke glasfiberskroget gjør båten stabil og komfortabel å sitte i. Pongtongene, med opptil 4 kamre, er pent limt med god kvalitet.
F-RIB båtene kan settes sammen på mindre enn 5 minutt.
Båten foldes ut med noen få håndgrep, uten bruk av verktøy eller ekstra deler.
Det sterke glasfiberskroget gjør F-RIB’en motstandsdyktig mot slitasje og ytre påkjenninger. 

 

 

 

Materialet er PVC Mirasol 1100g/kvm, lett og UV-resistent. F-RIB er enkel å lagre og lettere enn sammenlignbare produkt. Hele pakken kan løftes og bæres av en person.

F-RIB er designet for all slags bruk og kan pakkes ned til en kompakt pakke som passer i bagasjerommet i bilen, campingvogna eller under dekk på motor- og seilbåt. F-RIB trenger ingen stor påhengsmotor og er kjapp, trygg og morsom å bruke. Den slås opp og er klar til bruk på under 5 minutt. F-RIB kommer komplett med oppbevaringsbag, åresett og pumpe.

F-RIB kommer i fem størrelser fra 275cm til 460cm lengde, og fås også som seil-RIB med senkekjøl og mast. Tilleggsutstyr Til F-RIB leveres tilleggsutstyr som elektrisk pumpe, transportveske, tofteputer, sjøsettingshjul, båttrekk, spruttrekk, baldakin, osv.